Stroet 50, 1744 GK, Sint Maarten
+31-88-0888 788
sales@wifinetworksolutions.nl

Camera Beveiliging

Created with Sketch.

WiFi Network Solutions biedt u de oplossing voor het beveiligen van uw waardevolle omgeving en spullen.

Wij adviseren een Axis oplossing. Met Axis krijgt u een complete oplossing die de betrouwbaarheid van professionele videobewaking biedt. U krijgt betaalbare camera’s voor de meest voorkomende bewakingssituaties, een netwerkvideorecorder lokaal of in de cloud om videobeelden op te slaan, gemakkelijk te bedienen videomanagementsoftware en veilige externe toegang tot uw systeem vanaf elke locatie. Door onze beveiliging oplossingen bent u zeker van de gewenste veiligheid en bescherming.

 


De innovatieve videobewakingsproducten en -oplossingen van Axis worden inmiddels wereldwijd gebruikt. In vele sectoren – o.a. retail, transport, bankwezen, stadsbewaking, onderwijs, gezondheidszorg, infrastructuur en publieke sector – is een groeiende vraag naar netwerkvideo-oplossingen.

Wat u ook zoekt, u vindt altijd een Axis-netwerkcamera die aan uw behoeften voldoet. Van robuuste buitencamera’s tot discrete producten voor gevoelige omgevingen, wij bieden het allemaal.

De AXIS camera’s bieden een uitstekende HDTV-beeldkwaliteit, ongeacht de lichtomstandigheden en de grootte en kenmerken van de bewaakte gebieden. En ze doen het terwijl ze de bandbreedte en opslagbehoeften minimaliseren om u te helpen energie te besparen.

Door Axis ontwikkelde analytische applicaties transformeren de netwerkcamera’s in zeer bruikbare tools. Ze kunnen u waarschuwen bij het ontwikkelen van situaties en u helpen slimme beslissingen te nemen over bewerkingen en toewijzing van middelen. Gegevens kunnen ook worden geïntegreerd met uw andere systemen. Een Axis oplossing is meer dan alleen camera beveiliging, het biedt u zoveel meer mogelijkheden. Wij bespreken deze opties graag met u.

Slimme beveiligingsoplossingen beschermen uw bedrijf. Wat er ook gebeurt, met een end-to-end beveiligingsoplossing van Axis kunt u gerust zijn. Of uw bedrijf nu heel klein is of een stuk groter, u bent goed beschermd tegen indringers, inbraken, vandalisme en al het andere dat op u afkomt.

End-to-end betekent dat u met Axis een compleet beveiligingssysteem koopt dat is afgestemd op uw specifieke behoeften. Van de software tot alle aangesloten apparaten van het Axis large porfolio. Dat kan een enkele videocamera zijn die over uw ingang waakt of honderd camera’s en andere netwerkbeveiligingsapparaten. Ze waken allemaal over uw terrein, dag en nacht.

WiFi Network Solutions gaat graag met u in gesprek om alle mogelijkheden door te nemen zodat de juiste Axis oplossing wordt geïmplementeerd.


Waarom een Axis oplossing:

Axis Communications, onderdeel van de Canon Group, biedt beveiligings- en bewakingsoplossingen voor een slimmere, veiligere wereld. Als pionier en toonaangevend marktleider op het gebied van netwerk-video, ontwikkelt Axis sinds 1984 voortdurend nieuwe netwerkproducten op basis van een open platform. Axis maakt binnen het netwerkvideo gebruik van de eigen ontwikkelde ARTPEC-chip. Door deze chip is het mogelijk om nieuwe toepassingen en functies beschikbaar te maken voor de Axis-netwerkcamera’s, waaronder nog betere beeldweergave, verbeterde beveiligingsfuncties, krachtige compressie en indrukwekkende analytics ‘on the edge’. Omdat de chip volledig door Axis is ontwikkeld, biedt deze bovendien een extra laag controle en zekerheid, cruciaal voor effectieve cybersecurity.

Door de ARTPEC chip biedt Axis vele slimmigheden waar u continu van profiteert. Hieronder een aantal functies uitgelegd:

Axis Zipstream = is een technologie die ervoor zorgt dat er minder bandbreedte en opslagcapaciteit nodig is. Hiermee bespaart u gemiddeld 50% aan belasting en opslag in vergelijking met andere oplossingen.

Axis Forenensic WDR = is een technologie die ervoor zorgt dat de details die zichtbaar moeten zijn ook zichtbaar blijven in te lichte en donkere omgevingen. Zelfs als er een zaklamp in de camera wordt geschenen dan blijft het camera beeld goed zichtbaar.

Axis OptimizedIR = is een technologie die ervoor zorgt dat er in meest complexe donkere omgevingen nog steeds zaken in het beeld kunnen worden gedetecteerd en herkend.

Axis Lightfinder = is een technologie die ervoor zorgt dat kleuren zichtbaar blijven in donkere omgevingen. Hierdoor behoudt u zicht van de omgeving met de nodige details.

Dit zijn enkele technologische ontwikkelingen die bijdragen aan een geschikte oplossing. Maar Axis biedt nog veel meer, ga het ervaren.


Als uw bedrijf groeit, moet uw beveiligingsoplossing dat ook doen.

Heeft u alleen camera’s nodig, of een combinatie van camera’s en andere beveiligingsapparatuur? En wat als uw behoeften veranderen? Axis end-to-end-oplossingen kunnen eenvoudig worden aangepast aan uw groeiende bedrijf en veranderende behoeften. Dit betekent dat u kunt beginnen met een basissysteem en slechts een paar camera’s / apparaten. En voeg er naadloos meer toe terwijl u onderweg bent – wanneer je ze nodig hebt.

Wilt u weten wat wij u allemaal kunnen bieden? Neem contact met ons op.