Stroet 50, 1744 GK, Sint Maarten
+31-88-0888 788
sales@wifinetworksolutions.nl

Infrastructuur

Created with Sketch.

ICT-infrastructuur is het kloppend hart van iedere organisatie. Het zorgt er voor dat u effectief en efficiënt kunt werken.

WiFi Network Solutions biedt maatwerk oplossingen voor uw infrastructuur. Met een ervaren team van specialisten, die uitgebreide kennis in huis hebben, kunnen wij u voorzien van een professioneel en betrouwbaar advies over uw ICT-infrastructuur. Van realisatie, onderhoud tot beheer bent u bij WiFi Network Solutions aan het juiste adres.

Maar wat valt er eigenlijk allemaal onder het begrip ICT-infrastructuur? Eigenlijk alle hard- en software oplossingen.

Wij adviseren u graag op gebied van internet, (netwerk)bekabeling tot aan de WiFi oplossing en alles wat er tussenin bij komt kijken.

Met WiFi Network Solutions bent u er zeker van dat vanaf binnenkomst van het internetsignaal tot aan de medewerker alles wordt bekeken. Hiervoor kunnen wij dan een rapport opstellen met onze constateringen met een aansluitend advies. Wij zorgen ervoor dat de nodige internetcapaciteit beschikbaar wordt gesteld. Dat hierna de geschikte data bekabeling (UTP CAT6, Glasvezel) wordt gebruikt. Dit wordt gekoppeld aan de switches, routers en overige apparatuur. Door deze aanpak bent u verzekerd van een optimaal presterende infrastructuur (netwerk).


Internet

WiFi Network Solutions adviseert u als onafhankelijke partner de meeste geschikte internetvoorziening. Wij kunnen elke beschikbare internet verbinding aan u leveren, waaronder 4G, xDSL, SDSL, VDSL en glasvezeltechnieken (Fiber).

Onze oplossingen worden aangeboden met de nodige veiligheidsvoorzieningen zoals een router met firewall. Hiermee heeft u niet alleen beste internetverbinding tot uw beschikking maar ook met de veiligheid die in deze tijd noodzakelijk is.

Naast internettoegang bieden wij aanvullende diensten, zoals:

 • Managed firewall
 • Volledig beheerde internetvoorziening
 • Straalverbindingen
 • IP-VPN
 • Back-up (internet) verbindingen
 • En meer

Vraag vrijblijvend naar de beschikbare internet mogelijkheden voor uw organisatie.


Switching & Routing

Een goed netwerk komt niet vanzelf tot stand. U zult routing en switching moeten toepassen voor een stabiel netwerk. Met routing koppel je netwerken aan elkaar en met switching koppel je netwerkapparaten aan elkaar. Van LAN en WAN omgevingen tot kantoornetwerken; onze expertise leidt tot een betrouwbaar en veilig netwerk met optimale snelheid.

Routers en switches zijn de bouwstenen voor uw ICT communicatie, van gegevens tot telefonie en van video tot draadloze toegang.

Wij verzorgen vanaf het internet modem tot aan uw bedrijfsmiddelen dat de communicatie tot stand komt.

Wij bieden hiervoor:

 • Patchkast(en)
 • Netwerk(bekabeling)
 • Router(s)
 • Switches
 • En alle nodige toebehoren

WiFi Network Solutions biedt u altijd een volledig ICT netwerk aan waarmee u bent voorbereid voor de toekomst.

Als u zonder zorgen de ICT communicatie wilt laten verlopen, met de beste technologieën, bent u bij WiFi Network Solutions aan het juiste adres.

Neem (vrijblijvend) contact met ons op, wij ondersteunen u graag.